ВДМ 2016: офіційна реєстрація на Фестиваль Молодих
  • Птн, 05/02/2016 - 12:59

Розпочалася офіційна реєстрація на Фестиваль Молодих - частини ВДМ Краків 2016, що складається з культурних і душпастирських подій.

Щоб мати можливість зареєструватися на Фестиваль Молодих, як і у Центрі Покликань, необхідно заповнити реєстраційну форму, яка доступна онлайн. В рамках Фестивалю Молодих плануються, зокрема, концерти, вистави, шоу, танці та інші культурні події, пов'язані тематично до девізу липневого зібрання.

У ході ВДМ будуть також створені місця, які допоможуть молодим вивчити різні шляхи реалізації покликання. Центр Покликаннь буде складатися з двох частин: презентації діяльності товариств, чинів, згромаджень та католицьких організацій, і Академій (Бога, Родини, Праці, Милосердя).

Центр Покликаннь буде розташований в Кракові. У разі Фестивалю Молодих плануються події не тільки в Кракові, але і за його межами. Ми знаходимося в процесі переговорів з окремими муніципалітетами. В кожному муніципалітеті Фестиваль Молодих буде виглядати по-різному. Це залежить від укладеного договору та загальних висновків представника муніципального та Організаційного Комітету ВДМ - пояснює Геннадій Панцир з Департаменту Фестивалі Молодих.

Реєстраційна форма складається з п'яти закладок. Друга і третя сторінка складаються з інформації про виконавця і проект, який був запропонований на Фестиваль Молодих.

Координатор проекту повинен постаратися отримаит рекомендаційний лист тому, що його ім'я стане візитною карткою всієї команди і гарантом участі у відповідності з ідеєю ВДМ. Зразок листа наведено в реєстраційній формі.

Однією з цілей Фестивалю є, щоб, ті, які виступали були паломники. Вони мають пріоритет при перевірці заявок. Відсутність реєстрації в системі для паломників не виключає участі у Фестивалі Молодих. - Всі колективи та артисти, які хочуть виступити під час ВДМ, повинні заповнити форму заявки на Фестиваль Молодих - уточнює Геннадій Панцир.

Всі ініціативи Фестивалю Молодих показують молоду і живу Церкву, яка неймовірно різноманітна і має багато різних культур. Заходи, організовані в рамках Фестивалю Молодих будуть також можливістю для демонстрації культурної спадщини Польщі.

Проте, незалежно від форми і програми Фестивалю, головне, щоб під час цієї частини ВсесвітньогоДня Молоді люди з різних куточків світу змогли насолоджуватися від спілкування з іншою людиною і поділитися своїми талантами з іншими.