Відкриття Національної пересувної виставки «Переображення Господньою Любов’ю»
  • Срд, 20/05/2015 - 10:05

У Львівському Палаці Мистецтв 19 травня відбулось відкриття Національної пересувної виставки образотворчого і прикладного мистецтва «Переображення Господньою Любов’ю», на якій були представлені роботи, виготовлені в’язнями з цілої України.

Мета даної виставки – налагодити соціальне взаєморозуміння з людьми, які опинились у місцях позбавлення волі. На початку презентації Високопреосвященний владика Ігор (Возняк), Архиєпископ і Митрополит  Львівський   УГКЦ, наголосив, що навіть Ісус Христос мав коло себе двох злочинців, тому не варто одразу засуджувати людину за її вчинки.

На відкриття виставки завітали о. Степан Сус, голова Центру Військового Капеленства, о. Тарас Михальчук, військовий капелан, о. Тарас Мирка, в’язничний капелан, та інші представники духовенства. Всеукраїнська пересувна виставка «Преображення Господньою Любов’ю» діє з серпня 2013 року і вже побувала у 15 містах України. Експозиція перебуватиме у Львові до 31.05.2015 року. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку за адресою вул. Коперника, 17.