Володарка титулу “Місіс Америка” дала прекрасне свідчення цінності кожного зачатого життя
  • Суб, 02/09/2023 - 18:50

Мати семи дітей Ханна Нілман, яка отримала титул “Місіс Америка”, дала прекрасне свідчення про цінність кожного зачатого і народженого життя. В останньому турі змагань на запитання судді: “Коли ви відчули себе найбільш “окриленою” в житті?” 33-річна жінка відповіла, що відчувала це сім разів, “щоразу, коли я могла супроводжувати ці “святі душі” у світ, а потім, коли я могла обійняти кожну свою новонароджену дитину”. Про це пише ekai.pl.

У конкурсі “Місіс Америка”, як і щороку з 1977 року, стартували представниці всіх 50 американських штатів і столичного округу Колумбія віком від 20 до 50 років. Цього року змагання проходили з 21 по 25 серпня у Westgate Resort and Casino в Лас-Вегасі.

В останній, найважливіший день змагань суддя поставив кожному з учасниць таке запитання: “Яка подія у вашому житті додала вам найбільших сил і окрилила вас?” Нілман відповіла: “Сім разів у мене були такі події, щоразу, коли я приводила на світ ці “святі душі” моїх діточок, і потім, коли я обіймала і пригортала своїх новонароджених дітей. Це відчуття материнства і буття з ними неможливо ні з чим порівняти. Це, мабуть, найбільш “окрилюючі” моменти і події в моєму житті”. Цю відповідь присутні на заході зустріли бурхливими оваціями.

Ханна Нілман походить з Юти і є мормонкою, але на конкурсі вона представляла Південну Дакоту. Однак її дім знаходиться в місті Камас, штат Юта. Це “Ферма Балерина”, де вони з чоловіком виробляють м’ясо-молочну продукцію. Ця ферма відома в різних соціальних мережах своїми программиа. У них представлена вся сім'я: подружжя і семеро дітей віком від 1 до 11 років.

“Місіс Америка” пізніше може взяти участь у всесвітньому конкурсі “Місіс Всесвіт”. Переможниці зі Сполучених Штатів шість разів перемагали у цьому всесвітньому конкурсі.