Впродовж Великого посту семінаристи Львівської духовної семінарії проводитимуть на парафіях молитовні місії
  • Птн, 28/02/2014 - 13:02

Добра ініціатива, яку започаткував о. Орест Демко, віце-ректор семінарії, триватиме і в цьому семестрі.

Протягом останніх років з ініціативи семінарійного Братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці» відбувається молитовна акція під назвою «Місії задля місій». Це Хресна дорога з розважаннями, з гарними духовними піснями, яку провадять священики-вихователі та семінаристи, і вона стала гарною молитовною подією не на одній парохії Львівської митрополії. Така молитва є доброю справою не лише для духовного зросту і духовного збагачення люду Божого на землях Галичини, але разом з тим духовною підтримкою для нашої Церкви на місійних теренах. Разом з тим, усі ми: священики, семінаристи і миряни, переживаючи страсті Христа, спів страждаємо і співпереживаємо з нашими братами на місійних теренах.

Завдяки добровільним пожертвам парафіян, братам кожного року вдавалось збирати певні матеріальні кошти для проведення Різдвяних та Пасхальних місій на теренах Східної і Центральної України, в котрих беруть участь семінаристи Львівської Духовної Семінарії. Дякуємо усім, хто вносить свою лепту: чи то молитвою, чи фінансово, чи своїм служінням для розбудови парафій УГКЦ.

Таку добру молитовну подію буде продовжено і в часі цього Великого посту, 2014 року Божого. Про мету і спосіб проведення цих місій читайте інтерв’ю з духівником Братства о. Орестом Демком
P.S. Отець Орест і братчики з великою надією пропонують свою присутність на місіях у час Великого Посту всім бажаючим парафіям. Ласкаво запрошуємо отців-парохів зголошуватися до отця Ореста у разі бажання запросити семінаристів на свою парафію для проведення місій.
Тел. 06743645200674364520
e-mail: demkorest@yahoo.com
Братство Введення у Храм Пресвятої Богородиці

Джерело: www.ugcc.lviv.ua

Call

Send SMS

Add to Skype

You'll need Skype CreditFree via Skype