Зірки світової музики на благодійному концерті у Ватикані
  • Чтв, 05/12/2019 - 17:46

У 27-му «Різдвяному концерті у Ватикані», який відбудеться 14 грудня 2019 року в Залі Павла VI з нагоди Різдва Христового, візьмуть участь світові поп- і рок-зірки.

Лайонел Річі, Бонні Тайлер, Мірей Матьє, Сюзан Бойл, Лео Рохас вийдуть на сцену разом з італійськими виконавцями, серед яких учасник цьогорічного «Євробачення» Мамуд. Їхні твори прозвучать під акомпанемент Італійського Оркестру Кіно під керівництвом Рената Серийо і Адріана Пеніна. Виступлять також госпел-хори і ансамбль Ватиканської жандармерії.

Цей концерт з нагоди Різдва відбудеться з увагою до Амазонії та корінних народів, які там проживають. Зібрані кошти спрямують на два проекти. Перший реалізують на основі освітніх установ мережі «Scholas Occurrentes» – він буде направлений на відновлення гармонійних відносин з природою і між людьми; а другий – допоможе корінному населенню округу Лаарете, на північний захід від бразильської Амазонки, зберегти свою присутність, традиції і культуру.

Організатором події є Конгрегація католицької освіти спільно з «Місією Дон Боско» і Папським фондом «Scholas Occurrentes».