Цикл зустрічей перед канонізацією бл. Івана Павла II
  • Втр, 12/11/2013 - 15:30

Варшавський митрополит кардинал Казімєж Нич запрошує на цикл зустрічей "Думаючи з Войтилою...", котрі є підготовкою до канонізації бл. Івана Павла II. Перша дискусія на тему "Думаючи з Войтилою … про Бога" відбудеться у вівторок, 19 листопада, в Домі Варшавських Архиєпископів.

Як повідомляє ekai.pl, на першій зустрічі "Думаючи з Войтилою … про Бога", якою розпочнеться цикл, серед іншого також читатимуть поезію Анджея Явєня (Кароля Войтили).

"Думаючи з Войтилою …" – це цикл зустрічей у Домі Варшавських Архиєпископів у рамках підготовки до канонізації бл. Папи Римський Івана Павла II. Чи ореол, пам'ятники й агіографії не затулили нам особи Кароля Войтили – Івана Павла II, а особливо його думок? Перед квітневою канонізацією відбудеться цикл щомісячних зустрічей і дискусій, які заново розкриють спадщину святого, з метою зазирнути у майбутнє людини, Церкви, Польщі, Європи – думаючи з Войтилою.

Наступними темами зустрічей будуть: про людину, Європу, Церкву, Польщу та молодь.

Цикл зустрічей організовують кардинал Казімєж Нич і Папський Факультет Теології у Варшаві, щоквартальне видання "Więź", Центр Думки Івана Павла II, Фонд Справа Нового Тисячоліття, Клуб Католицької Інтелігенції у Варшаві та Інститут Папи Івана Павла II.