Гендерна теорія – це чудовий бізнес для багатьох,- Ґжеґож Ґурни
  • Втр, 26/03/2024 - 17:14

Трансгендеризм – це «радше індустрія, аніж рух». Тут йдеться про створення нової ринкової ніші для заробляння грошей, а потім заповнення цього простору власною пропозицією, – пише польський журналіст і публіцист Ґжеґож Ґурни, посилаючись на відоме розслідування американської журналістки.

Дженніфер Білек - американська публіцистка, раніше пов'язана з лівим середовищем. Авторку «прокляли» її прихильники за висвітлення зв’язків між ЛГБТ-спільнотою та великим бізнесом. «Проводячи своє журналістське розслідування, Білек запитувала себе, як стало можливим, щоб така абсурдна ідеологія, як транс-ідеологія, могла поширитися по всьому світу, заручившись підтримкою найбагатших і найвпливовіших груп світу», — нагадує Ґурни на сторінках порталу wpolityce.pl.

Результати розслідування американка вперше опублікувала у 2020 році в журналі «First Things», показавши, як сучасні мільярдери заробляють статки, просуваючи цілі ЛГБТ-руху. «Одним із найбільших спонсорів гендерних спільнот у світі є, наприклад, фонд «Arcus», який лише за 2007-2010 роки пожертвував їм понад 58,4 мільйона доларів. Адріан Коман, раніше відомий своєю діяльністю в організаціях Джорджа Сороса, став одним із директорів фонду «Arcus». Він тісно співпрацював, серед ін. з фондом «NoVo», який пропагує трансгендерність, і який заснував Пітер Баффет, син мільярдера Уоррена Баффета», – повідомляє про висновки американки польський автор.

Білек також висвітлила зв’язок між організаторами трансруху та великими фармацевтичними компаніями. Як виявилося, засновником і найбільшим донором фонду «Arcus» є Джон Страйкер, відкритий гей і власник корпорації «Stryker Corporation» вартістю 13,6 мільярда доларів США, медичного концерну, який продає хірургічне обладнання та програмування, яке використовується для, серед іншого, операцій зі зміни статі.

«Його приклад показує зв’язок між ЛГБТ-спільнотою та медичною індустрією та фармацевтичним лобі. Кожна операція зі зміни статі означає узалежнення пацієнта від хімічних речовин, наприклад, блокаторів статевого дозрівання чи різного роду «гормональних коктейлів». За словами Білека, трансгендеризм – це «скоріше індустрія, ніж рух». Йдеться про створення нової ринкової ніші для заробітку, а потім заповнення цього простору власною пропозицією», – підсумовує Ґжеґож Ґурни.