Хочеш мати щасливий та благословенний рік? Поради від о. Томіслава Іванчіча
  • Пон, 01/01/2024 - 16:38

Новий рік веде нас до нового життя, нових переживань, випробувань, страждань, болю, але й безпечних виходів із усього болісного до того, що є повсякчас здоровим, доброчесним і вічним. Як добрий товариш, Новий рік приходить, щоб прошепотіти тобі: "Нехай ваші дні не проходять порожніми".

Сміливо крокуйте в новий рік. Прийміть рішення від сьогодні щодня присвятити принаймні п'ять хвилин часу для розмови з Богом. Знайдіть молитву, яка найбільше відповідає вашому серцю, і моліться щодня. Знайдіть свою головну помилку, і в цьому новому році намагайтеся повільно викорінювати її щодня, щоб повністю викорінити.

Прийміть рішення сьогодні простити всіх, хто є вашими ворогами, попросіть у своєму серці всіх тих, кого ви образили, щоб вибачили вас, споглядайте обличчя Бога і побажайте, щоб Бог вибачив вам і щоб ви були друзями.

Цих рішень достатньо, щоб ваш новий рік був успішним, щасливим і благословенним.

Це буде та сила, яка наповнить все успіхом, здоров'ям, спокоєм. Важливо зробити перший крок, наступний буде легшим. Важливо побачити, чого ти хочеш від свого життя, і прийняти рішення йти в цьому напрямку сьогодні. Щасливого та благословенного Нового року!

Томіслав Іванчіч
переклала з хорватської Марія Сохацька
джерело: сайт Hagio.hr.