Італійці проти гендеру
  • Срд, 05/08/2015 - 17:28

Італійські батьки продовжують боротися за право вирішувати про виховання своїх дітей і не піддавати їх в освітніх установах ідеологічній колонізації.

Хоча після Маршу на захист сім'ї, в якому в Римі взяли участь більше мільйона осіб, деякі норми уряд вилучив і надав батькам право вирішувати питання освіти своїх дітей, батьки є не до кінця задоволеними і побоюються, що гендер й так прийде до шкіл задніми дверима. Отже, комітет «Оберігаймо наших дітей», який організував римську маніфестацію, підготував довідник для батьків. Він має допомогти їм захистити дітей від гендерної ідеології. Документ, з огляду на десять пунктів, в яких був написаний, названо батьківським антигендерним декалогом.

Він заохочує, насамперед, уважно стежити за шкільними програмами і перевіряти, що насправді знають діти. Він пояснює також права батьків, коли йдеться про контролювання підготованого кожною школою плану формації, а також пояснює правила не посилання дітей на заняття, що суперечать принципам, які вони сповідують. При цьому нагадують, зокрема, що гендерна ідеологія подається головним чином на заняттях з приготування до сімейного життя і боротьби з насильством. Творці декалогу, однак, звертають увагу, що деякий зміст намагаються переосмислити на лекціях біології. Крім того, в цьому випадку, батьки мають право висловлювати свою незгоду, яку треба представити в письмовій формі в секретаріаті школі. Після цілої серії додаткових консультацій про те, як захистити свою дитину від гендеру в школі, текст закінчується нагадуванням, що право на виховання дітей відповідно до їхніх цінностей гарантує батькам конституція Італії. Декалог можна знайти на www.difendiamoinostrifigli.it.

Комітет «Оберігаймо наших дітей» оголошує наступні антигендерні ініціативи. У вересні має відбутися ще один Марш на захист сім'ї.