Кардинал Баньяско молився за мир в Україні
  • Птн, 07/03/2014 - 15:52

Молитва за мир на Україні є меседжем солідарності та підтримки української громади Італії. Архиєпископ Генуї Анджело Баньяско разом з капеланом української спільноти о. Віталієм Тарасенком та директором відділу мігрантів доном Джакомо Мартіно молився за мир в нашій державі, під час якої віддав наш народ під опіку Богородиці.

«Ми молимося, бо наша Європа може в один голос і єдиним серцем віддавати перевагу шляху діалогу і відкидати всі інші способи, які не є шляхами життя і любові, поваги і гідності до ‘сімей і народів’», – сказав кардинал Баньяско в абатстві Св. Степана в Генуї.

«Ми хочемо молитися до Святого Духа, щоб просвітлював і запалював серця людей, зокрема тих, що найбільше відповідальні за рішення не лише в Україні, а й в Європі та у всьому світі».

У молитві взяли участь багато людей різних громад мігрантів, а також усі, хто хвилюється за перебіг подій в Україні. «Відчуваємо сильну близькість генуйської спільноти, смиренно просимо молитися за нас і продовжувати віддавати нас усіх під опіку Богородиці», – сказав о. Віталій Тарасенко.

За матеріалами: http://migrantesgenova.it