НА ФЕСТИВАЛЬ «ГОРИЦВІТ» З’ЇХАЛАСЬ ТВОРЧА МОЛОДЬ ПРИКАРПАТТЯ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ
  • Чтв, 10/12/2015 - 12:40

9 грудня 2015 р. Б. в івано-франківському кінотеатрі «Люм'єр» відбувся IX обласний фестиваль творчих робіт молоді з особливими потребами «Горицвіт».

«Сьогодні будучи тут разом з Вами, переглядаючи Ваші творчі роботи ми, усі тут присутні, дякуємо Богові за дар життя, за кожного з вас, а відтак дякуємо за ті таланти якими Він вас обдарував щоб ви творячи ту чи іншу річ змогли сьогодні з любові подарувати її нам, подарувати один одному», – сказав о. Юрій Прилепський – заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, відкриваючи даний захід.

Участь у даному заході взяли біля 40 учасників, віком від 18 до 35 років, з різних куточків Прикарпаття.

На фестивалі представили роботи молоді з особливими потребами: вишиванки, вироби з дерева, бісеру, прикраси, вишиті картини, фотографії. Також молоді люди мали нагоду показати свої співочі таланти і майстерність читання віршів. Всі художні номери присутні на фестивалі сприймали з особливою теплотою та щирими оплесками.

Закінчився даний захід концертною програмою, яку презентували Тетяна і Софія Гладій, та огляданням виставки робіт творчих дітей.

Прес-служба Івано-Франківської Архиєпархії