В грудні на Закарпатті проведуть реколекції для жінок, які втратили ненароджену дитину або зробили аборт
  • Нед, 12/11/2023 - 15:37

Запрошуємо на реколекції «Не бійся, я тебе не засуджую!» – для жінок, які втратили дитину через викидень, внаслідок аборту чи передчасних пологів.

Початок: з вечора середи 6 грудня до полудня суботи 9 грудня 2023 року.

Місце проведення: поблизу Мукачева (Закарпаття).

Вартість: пожертва в міру своїх можливостей.

Ми вже молимося за тих, кого Бог кличе до примирення, щоб і вони могли відчути глибоку радість і звільнення, які відчули багато з тих, хто брав участь у таких реколекціях.

Духовний супровід: отець Мирон Петенко, Палойтаі Марта.

Запис за телефоном або через Viber: 0955662078 (отець Мирон)

Гарантуємо повну конфіденційність для учасників реколекції.

 

 

Свідчення учасниці з попередніх реколекцій:

10 років минуло від часу, коли я зробила аборт. Багато чого в моєму житті відбулось, зневіра, розпач, руйнування всього доброго і цінного в житті.

Врешті я примирилась з Богом! Посповідалась з цього важкого гріха, почала жити звичним нормальним життям та було дещо, що залишиться зі мною назавжди - це біль за моєю ненародженою дитинкою! Цього я собі ніколи не зможу пробачити, ніколи не зможу про це забути! Вже нічого не змінити! І моє життя буде цим болем назавжди!

Коли мені запропонували піти на реколекції, я думала, що мені це не потрібно, це вже перегорнута сторінка мого життя, навіщо ворушити минуле, яке і так про себе боляче нагадує! Та я ДУЖЕ помилялась! Бог мав свій план і я таки на реколекції.

Ці три дні перевернули і змінили мій світогляд і душевний стан назавжди!

Зараз спробую пояснити, що ж врешті відбулось і як я це пережила.

Аборт - це така річ про яку ти не розказуєш у деталях, мало кому або ж майже нікому не поясниш, що у тебе у душі відбувається. У моєму випадку про це знала тільки моя мама і мій чоловік, згодом і священник при сповіді. І ніколи ніхто не ліз в душу спитати: « Як ти там почуваєшся?» А були періоди, коли так боляче, а все, що можеш з себе видавити - навіщо я це зробила, пробач, мені так боляче! І жоден чоловік, навіть найкращий, не може відчути ту біль... А ти це носиш в собі!

Тут на реколекціях, я вперше розповіла всю свою історію, які так довго носила в серці, про всі наслідки, біль, переживання. А скільки історій я почула і пропустила через себе! Зовсім незнайомі і чужі люди можуть бути настільки близькими. Тут ніхто не засуджує! А більше того - розуміє тебе, як ніхто інший! Не потрібно себе закривати, втоптувати, не потрібно здаватись сильною! Просто бути собою! Виявляється це таке облегшення просто з кимось поділитись і отримати розуміння і підтримку!

Не потрібно цей тягар носити в собі, він нікому не приносить радості та задоволення, а особливо собі та близьким! Його можна позбутись і треба позбутись - тільки потрібно наважитись!

Я була наймолодшою учасницею, тут були жінки зі зовсім свіжими ранами, були і такі, які носили тягар 30-40 років. Не потрібно так довго чекати! Я така вдячна Богу, що привів мене сюди

Друга важлива річ, яку мені тут допомогли зрозуміти - потрібно собі пробачити, адже сам Бог мені пробачив. Показали, що можна з цим болем жити і як з ним миритись!

Тут мені чітко пояснили всі фізіологічні та душевні відчуття, чому вони відбуваються, що з ними робити! Як примиритись з собою і з Богом!

Я отримала відповідь про те, де моя ненародженна дитинка, яка її доля після аборту, що я зараз можу для неї зробити, як можу підтримувати зв‘язок з нею.

Дивовижно як 3 дні, всього 3 дні, можуть звільнити тебе від тягаря багатьох років!

Відкритість, розуміння та безмежна доброта лекторів, отця просто вражає! Якщо можна зустріти Ісуса у людях, то це вони

Сам Господь діє через цих людей!

Всім рекомендую ці реколекції! Ви повернетесь звідти геть іншою людиною: вільною, відкритою, примиреною з Богом, з собою і з людьми!

ДЯКУЮ!