Великдень серед військовослужбовців Львівського Гарнізону
  • Чтв, 09/05/2013 - 21:41

Празник Воскресіння Господнього численно святкували цьогоріч військовослужбовці та солдати строкової служби Львівського гарнізону. Відбулося це чудове молитовне святкування за сприянням капеланів, військового керівництва та людей доброї волі, що пожертвували продукти для військовослужбовців.

 

Зокрема, у Центрі забезпечення навчального процесу Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного (с. Старичі) військові капелани о. Андрій Сіданич та о. Михайло Білецький відслужили опівночі урочисту Святу Літургію. По завершенні Богослужіння священнослужителі освятили великодні страви для військових і пам’ятні іконки Христового Воскресіння.

 

Також у храмі Святого архистратига Михаїла, що в Академії сухопутних військ, святкові Богослужіння розпочалися із виносу плащаниці. Святу Літургію очолив капелан Академії о. Андрій Хомишин. Великодні Богослужіння прикрасила своїм співом вокальна формація Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла «Modus Vivendi» (Модус Вівенді). На завершення у храмі відбулося освячення великодніх страв. Зазначимо, що в Богослужіннях узяли участь солдати роти матеріально-технічного забезпечення, офіцери із сім’ями та працівники закладу.

 

Слід додати, що напередодні свята у храмах м. Львова були проведені збірки продуктів для частин Внутрішніх військ МВС України, Повітряних сил та Сухопутних військ Збройних Сил України.

 

Військові капелани висловлють вдячність всім людям доброї волі, що пожертвували продукти для військовослужбовців і цим допомогли створити для них свято.

 

Нехай Всемогутній Господь винагородить та благословить Вас та Ваші родини!

 

Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua