Воскресіння Христове на Яворівському полігоні
  • Втр, 14/04/2015 - 11:59

12 квітня 2015 року, військові капелани разом із мобілізованими зустріли свято Христового Воскресіння на Яворівському полігоні.

У цей світлий празник шість душпастирі відвідали військові формування, які проходять бойову підготовку в Міжнародного центру миротворчості та безпеки. Зокрема, захисники Вітчизни спільно із священнослужителями молились Воскресні Літургії, чисельно приступали до святих Тайн Покаяння та Пресвятої Євхаристії

По завершенні богослужінь капелани освятили продукти для Великоднього столу, а також окропили свяченою водою усіх присутніх.

Чимало військових через складну ситуацію в країні змушені продовжувати службу, і сьогодні святкують велике свято не з рідними, а на службі Батьківщині. У цей, не легкий для України, час для мобілізованих Воскресне богослужіння додає великої сили та моральної стійкості у служінні українському народові.

Від імені Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ висловлюємо щиру подяку настоятелям та парафіянам Краковецького, Немирівського та Яворівського деканатів Львівської архиєпархії УГКЦ за пожертву продуктів для військових Яворівському полігоні, а також тим парафіям, які передали продукти на інші військові формування. Нехай милостивий Господь обдаровує всіх доброчинців та людей доброї волі рясними ласками та благословеннями.