Янукович зустрівся з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій
  • Птн, 24/01/2014 - 21:24

Як ми уже повідомляли, 24 січня відбулася зустріч в Адміністрації президента між Віктором Януковичем та Главами церков і релігійних організацій України. В ході цієї зустрічі Віктор Янукович і Глави церков та релігійних організацій України обмінялися своїм баченням ситуації в країні.

Як повідомив УНІАН, на прохання патріарха Філарета прокоментувати повідомлення про знущання правоохоронців над затриманими активістами акцій протесту Янукович зауважив, що дія призводить до протидії.  

Окрім цього, не дивлячись на чисельні докази злочинів силовиків проти протестувальників, які широко представляють ЗМІ, Віктор Янукович заявив, що усе відбувається у межах законів.

Враховуючи вчорашнє об’єднання протестувальників з Майдану і з вулиці Грушевського, обіцянка Януковича діяти усіма законними методами для зупинення протестів з великою ймовірністю може розглядатися, як погроза застосування сили до Майдану і це було сказано представникам ВРЦіРО.

Окрім цього, Янукович проголосив усіх затриманих протестувальників порушниками закону і такими, які несуть загрозу державі

Також за повідомленням «Української правди», Віктор Янукович заявив наступне: «Люди страждають від холоду, і один навіть замерз - це жах». Оскільки єдиним офіційним повідомленням МВС про смерть від холоду серед майданівців є випадок жахливо закатованого Юрія Вербицького, з великою ймовірністю, Віктор Янукович мав на увазі саме цей випадок.