Стара реклама Coca-Cola, що пропагує радість батьківства
  • Втр, 12/12/2023 - 12:26

Реклама 10-річної давності, яку Coca-Cola запустила лише в Аргентині, не втрачає своєї актуальності, бо пропагує радість батьківства та цінність життя.

У відео-ролику на початку бачимо, як жінка показує чоловікові позитивний тест на вагітність, і це викликає в обидвох велику радість.

Потім кадр за кадром спостерігаємо періоди розвитку дитини та пов’язані із цим виклики, що постають перед батьками. Таким чином подружня пара переходить різні стадії зростання сім’ї, несучи відповідальність на дитину, пише Churchpop.

Зрештою, наприкінці реклами втомлений батько робить ковток «Coca-Cola», а дружина показує йому ще один позитивний тест на вагітність. Від подиву він викрикує з радості, готовий ще раз пережити усі виклики новонародженого життя та з радістю обнімає свою дружину. Дивлячись на реакцію свого чоловіка, дружина також безмежно радіє, обнімаючи свою першу дитину.

Що ж розказує нам цей ролик?

Батьківство – це далеко не завжди гламурні фото. Часто – це хаос. Щоб призвичаїтись до батьківства, потрібен час.

Але бути батьками – це один із найкращих дарів від Бога. Він неповторний і його слід захищати.

Ця реклама також показує динаміку відносин між чоловіком і дружиною. Коли вона вдруге показує тест, то не демонструє радість аж поки її чоловік не відреагує. Тут роль чоловіка цінна і унікальна, і в цьому відео це вдалось дуже добре показати.

Його радісне обличчя додало їй впевненості і захоплення. У добрих та святих подружжях чоловіки і жінки покликані творити життя, безстрашно захищати один одного і провадити один одного до Неба.

Запрошуємо до перегляду: